Yhdistystoiminta

Yhdistys järjestää työttömien omaehtoista toimintaa, koulutus-, neuvonta- ja tiedotustoimintaa sekä monenlaista virkistystoimintaa jäsenilleen. Huomioimme toiminnassamme myös työttömät perheet järjestämällä toimintaa, johon koko perhe voi osallistua. Yhtenä toimintamuotona on ruokailun järjestäminen jäsenille.

Toimintaamme tukevat ELY-keskus, TE-toimisto, Loimaan kaupunki ja seurakunta.

Jäsenyys

Jäsenmaksu on 7 €/ kalenterivuosi, kannatusjäsen 14 €. Jäsenmaksun voi tulla maksamaan toimistolle Työttömien Tuvalle tai pankkiin tilinumero: 523900-216848.

Jäsenmaksunsa maksaneet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin, seminaareihin, kursseille, matkoille ja retkiin ilmaiseksi tai hyvin vähin kustannuksin. Lisäksi voi käydä kuntosalilla urheilukeskuksessa.

Yhdistyksen hallitus

Toiminnasta vastaa puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet, jotka jäsenkokous on valinnut tehtäviinsä. Hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet toimivat tehtävissään palkkiotta.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 2-4 jäsentä.